Desert de cocos cu manioc

Printeaza

Desert de cocos cu manioc din: manioc, nucă de cocos, sare, zahăr nerafinat, ulei.

Ingrediente:Desert de cocos cu manioc

  • 750 g manioc, spălat bine
  • 1 nucă de cocos, răzuită fin
  • 1/2 linguriţă sare
  • 100 g zahăr nerafinat, măcinat fin
  • 750 ml ulei

Mod de preparare:

Se răzuieşte maniocul, se amestecă cu nuca de cocos (răzuită şi ea) şi cu sarea.

Se formează bulgări, de mărimea unei mingi de tenis. Se umple fiecare „minge” cu câte o jumătate de lingură de zahăr nerafinat.

Se modelează, prin rulare între palme, în formă de ou. Se încinge uleiul la foc moderat, lăsându-se la prăjit până se rumenesc.

Şe scot şi se lasă să se scurgă bine de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.