Desert cu sos de caramel

Printeaza

O reteta delicioasa de desert cu: frisca, bezele, banane, sos de caramel, nuci pecan.

Ingrediente:Desert cu sos de caramel

  • 284ml frişcă lichidă
  • 6 bezele
  • 5-6 banane
  • 5-6 linguri sos de caramel
  • o mână de nuci pecan, tăiate în bucăţi mari

 

 

Mod de preparare:

Se bate uşor frişca într-un bol mare. Se fărâmiţează bezelele şi se presară în frişcă. Se curăţă şi se taie 5-6 banane. Se încorporează cu grijă în amestecul de mai sus, adăugând şi 5 linguri de sos de caramel.

Se aşază câte puţin din desertul obţinut în 6 castronaşe. Se presară deasupra nucile pecan şi se mai decorează cu puţin sos de caramel.

Desert cu sos de caramel

Desert cu sos de caramel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.