Desert cu pepene, menta si fistic

Printeaza

Desert cu pepene, menta si fistic din: roşii, pepene verde, ulei de măsline, oţet balsamic, sare, piper negru măcinat, mentă, fistic.

Desert_cu_pepene_menta_si_fistic

Ingrediente:

  • 4 ceşti roşii feliate (aproximativ 700 g)
  • 2 ceşti miez de pepene verde fără seminţe
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriţă de oţet balsamic
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1/4 lingu­riţă de piper negru măcinat ş
  • 2 linguriţe de mentă proas­păt măcinată
  • 1/4 ceaş­că de fistic mărunţit

Mod de preparare:

Amestecă într-un bol 4 ceşti de roşii feliate (aproximativ 700 g) şi 2 ceşti de miez de pepene verde fără seminţe, tăiat în bucăţi potrivite.

Adaugă 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriţă de oţet balsamic, 1/2 linguriţă de sare, 1/2 lingu­riţă de piper negru măcinat şi 2 linguriţe de mentă proas­păt măcinată.

Presară 14 ceaş­că de fistic mărunţit.

Desert cu pepene, menta si fistic

Desert_cu_pepene_menta_si_fistic

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.