Desert cu orez expanadat, migdale si seminte de in

Printeaza

Desert cu orez expanadat, migdale si seminte de in din: orez brun expandat, migdale, seminte de in, germeni de grau, unt de arahide, miere, caise din conserva, extract de vanilie, salta de fructe, branza.

 

Ingrediente:Desert cu orez expanadat, migdale si seminte de in

  • 2 1/2 ceşti de orez brun expandat
  • 1/2 ceaşcă de migdale
  • 1 lingură de seminţe de in mărunţite
  • 1 lingură de germeni de grâu
  • 3 linguri de unt de arahide
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de caise din conservă
  • 1/2 linguriţă de extract de vanilie
  • 1 ceaşcă de salată de fructe
  •  fâşii subţiri de brânză

Mod de preparare:

Amestecă 2 1/2 ceşti de orez brun expandat, 1/2 ceaşcă de migdale mărunţite, 1 lingură de seminţe de in mărunţite, 3 linguri de afine uscate şi 1 lingură de germeni de grâu rumeniţi.

Pune într-o cratiţă 3 linguri de unt de arahide, 3 linguri de miere şi 2 linguri de caise din conservă. Lasă ingrediente­le pe foc pentru 3 minute, amestecând din când în când.

Adaugă 1/2 linguriţă de extract de vanilie, îndepărtează recipientul de pe aragaz şi comple­tează cu amestecul de cereale. Transferă mixtura într-o tavă de copt şi las-o să se răcească timp de o oră.

Când este gata, taie gustarea în 8 părţi aproximativ egale. Savurează acest desert cu 1 ceaşcă de salată de fructe şi fâşii subţiri de brânză.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Doamne , ce bine arata☺

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.