Desert cu marshmallows

Printeaza

Desert cu marshmallows din: ciocolata, marshmallows, alune, nuci, jeleuri.

Ingrediente: Desert cu marshmallows

  • 400 g ciocolată albă
  • 200 g marshmallows
  • 100 g fructe uscate
  • 100 g nuci
  • 100 g alune
  • 150 g jeleuri

 

Mod de preparare:

Se tapetează cu hârtie de copt o tavă de cca 20 x 20 cm. Se topeşte pe baie de abur 400 g ciocolată albă de bună calitate.

Se adaugă 200 g marshmallows colorate, 100 g fructe uscate (caise, coacăze, stafide, goji), 100 g nuci şi alune prăjite, 150 g jeleuri colorate din fructe, toate mărunţite.

Se amestecă bine, se răstoarnă în tava tapetată, se nivelează cu o spatulă, apăsând pentru a elimina golurile, se iasă să se răcească şi se dă la frigider până a doua zi, când se porţionează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.