Desert cu gelatina si branza dulce de vaca

Printeaza

Desert cu gelatina si branza dulce de vaca din: brânză de vacă,lapte, zahăr, zahăr vanilat, gelatină (foi).

Desert cu gelatina si branza dulce de vaca

Ingrediente:

  • 1 kg brânză de vacă
  • 1 l lapte
  • 200 g zahăr
  • 5 plicuri zahăr vanilat
  • 50 g gelatină (foi)

 

Mod de preparare:

Brânza de vacă se trece prin sită, se adaugă laptele şi se freacă bine, până se obţine o cremă. Se amestecă apoi cu zahărul şi zahărul vanilat.

Gelatina se înmoaie în apă rece, se dizolvă în puţină apă fierbinte şi se adaugă în crema de brânză. Se porţionează în pahare sau ceşti ude (pentru a se putea răstuma).şi se dă la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.