Desert cu fructe de padure si ciocolata

Printeaza

Desert cu fructe de padure si ciocolata din: frisca, zahar, cacao, ciocolata, fructe de padure.

Ingrediente:Desert cu fructe de padure si ciocolata

  • 400 ml frişca
  • 1 lingură zahăr
  • 1/4 linguriţă extract de vanilie
  • 8 brioşe mici de ciocolată (cumpărate)
  • 250 g zmeură
  • 250 g fructe de pădure congelate
  • 200 ml sos de ciocolată
  • praf de cacao (facultativ)

 

Mod de preparare:

Frişca, zahărul şi vanilia se bat într-un castron (la mixer), până se obţine o compoziţie omogenă.

Brioşele se mărunţesc.

Jumătate din cantitate se distribuie în patru pahare înalte sau cupe. Se repartizează jumătate din fructe, din sosul de ciocolată şi din frişca în toate cele patru pahare, creând straturi colorate.

Se repartizează şi restul de brioşe mărunţite, peste care se aşază alt strat de fructe, sos de ciocolată şi frişcă. Paharele se pot decora cu praf de cacao.

Se servesc imediat sau se păstrează la frigider până la 4 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.