Desert cu espresso si migdale
PrinteazaDesert cu espresso si migdale din: migdale, unt, ciocolata, frisca, zahar pudra, cafea tare, rom, lichior de oua si piscoturi.
- 200 g migdale
- 2 linguri unt
- 200 g ciocolată
- 250 ml frişcă 33% grăsime
- 6 linguri zahăr pudră
- 8 linguri cafea tare
- 5 linguri rom
- 5 linguri lichior de ouă
- 4 linguri frişcă
- pişcoturi de şampanie
Mod de preparare:
Se macină migdalele. Se topeşte untul şi se lasă să se topească înăuntru încet ciocolata. Se adaugă treptat frişcă, migdale şi zahăr. Se amestecă şi nu se lasă să dea în clocot. Se ia vasul de pe foc şi în compoziţia fierbinte se înglobează cafea şi apoi rom şi lichior de ouă.
Se toarnă crema în boluri. Inainte de servire se decorează cu frişcă şi se serveşte desertul cu pişcoturi.
Desert cu espresso si migdale
Pofta buna!