Desert cu cirese si fulgi de migdale

Printeaza

Desert cu cirese si fulgi de migdale din: cireşe, făină integrală, făină integrală, unt, fulgi de migdale, zahăr.

Desert_cu_cirese_si_fulgi_de_migdale

Ingrediente:

  • 400 g cireşe
  • 100 g făină integrală
  • 75 g zahăr brun
  • 75 g unt
  • 50 g fulgi de migdale
  • 1 lingură zahăr

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteci făina cu un praf de sare, zahărul brun şi fulgii de migdale. Adaugi untul rece tăiat cubuleţe şi, cu vârful degetelor, amesteci până vei obţine un aluat ca nişte firimituri.

Pui cireşele în vase termorezistente. Presari o lingu­ră de zahăr sau mai mult, dacă vreţi mai dulce, apoi acoperi cu firimiturile de aluat şi fulgi de migdale.

Dai la cuptor la foc mediu, aproximativ 20-25 de mi­nute, până se rumeneşte uşor. Serveşti preparatul călduţ sau rece.

Desert cu cirese si fulgi de migdale

Desert_cu_cirese_si_fulgi_de_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.