Desert cu ciocolata si nuci

Printeaza

Desert cu ciocolata si nuci din: aluat, nuci, cacao, unt, zahar, rom.

Ingrediente:Desert cu ciocolata si nuci

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 300 g nuci
  • 2 linguri cacao
  • 25 g unt
  • 2 linguri zahăr
  • 1 fiolă esenţă de rom

 

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la treapta 4.

Amestecaţi cacaua cu zahărul, opăriţi cu 3-4 linguri de apă clocotită, frecaţi foarte bine, ca să devină o cremă groasă, omogefîă. Apoi încorporaţi untul şi amestecaţi bine.

Adăugaţi nucile tocate mărunt şi esenţă de rom.

Tăiaţi pătrate de aluat cu latura de cca 10 cm, puneţi pe fiecare câte 1 lingură de nucă, pliaţi în triunghi, udaţi puţin marginile şi presaţi ca să sigileze umplutura înăuntru.

Puneţi-le pe tavă şi lăsaţi-le să se coacă circa 20 minute, până cresc şi se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.