Desert cu ciocolata, caise si nuci

Printeaza

Desert cu ciocolata, caise si nuci din: bautura de orez, ciocolata amaruie, zahar brun, lichior de caise, caise, nuci.

Ingrediente: Desert_cu_ciocolata_ caise_si_nuci

  • 100ml băutură de orez Alpro
  • 260g de ciocolată amăruie
  • 4 linguri de zahăr brun
  • 2 linguri lichior de caise
  • caise şi nuci pentru decor

 

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata împreună cu băutura de orez şi zahărul pe bain-marie şi se amestecă uşor cu o spatulă pentru a se topi uniform. Când ciocolata s-a topit, se ia de pe foc şi se pune într-un bol metalic.

Acesta se pune într-un alt bol, mai mare, plin cu apă de la frigider şi cuburi de gheaţă. Se bate ciocolata topită cu mixerul timp de 1 minut, după care se adaugă lichiorul de caise şi se bate în continuare pana cand devine o spuma fina.

Se pune in pahare si se decoreaza cu jumatati de caise si nuci.

Desert cu ciocolata, caise si nuci

Desert_cu_ciocolata_ caise_si_nuci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine desertul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.