Desert cu capsuni si bezele

Printeaza

Desert cu capsuni si bezele din: bezele, capsuni, sare, caramel, alune, biscuiti.

Ingrediente:Desert cu capsuni si bezele

  • 20 bezele
  • 16 capsuni
  • sare
  • 200gr caramel
  • alune sau biscuiti, faramitate, pentru servire

 

 

 

Mod de preparare:

Pe 4 frigari lungi din metal insira cate 5 bezele si 4 capsuni. Tine-le cu grija peste un foc de tabara sau o butelie cu gaz, intorcandu-le incet, pana cand bezelele se rumenesc.

Amesteca un praf de sare cu 200g de caramel si stropeste frigaruile cu sosul. Presara deasupra, alune sau biscuiti faramitate si serveste.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.