Desert cu cacao si branza

Printeaza

Desert cu cacao si branza din: oua, zahar, lapte, ulei, faina, cacao, praf de copt, branza, vanilie, cocos.

Ingrediente:Desert cu cacao si branza

Pentru blat:

  • 4 ouă
  • 200 g zahăr
  • 100 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • 350 g făină
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt

Pentru cremă:

  • 500 g brânză de vaci
  • 200 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • esenţă de vanilie
  • 25 g fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Amesteci ouăle cu zahărul, apoi înglobezi laptele, uleiul, făina, cacaua şi praful de copt întinzi hârtie de copt intr-o tavă cu marginile înalte, torni compoziţia şi dai tava la cuptor, până trece testul scobitorii.

Intre timp, pregăteşti crema astfel: freci untul moale cu zahărul, apoi il combini cu brânza, esenţa şi fulgii de cocos până obţii o cremă groasă. După răcirea hiatului, îndepărtezi cu grijă hârtia de copt, apoi îl tai pe jumătate.

Aşezi o felie de blat şi întinzi crema în strat uniform pe care o acoperi cu cealaltă jumătate de blat.

Dai tava la rece peste noapte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.