Desert cu biscuiti la pahar

Printeaza

Desert cu biscuiti la pahar din: ciocolata, gem, biscuiti, mascarpone, zahar.

Ingrediente:Desert cu biscuiti la pahar

  • 100 g ciocolată albă sau neagră
  • 4 linguri gem de fructe de pădure
  • 12 biscuiţi sfărâmicioşi
  • 100 g mascarpone
  • 50 g zahăr
  • o linguriţă scorţişoară

 

Mod de preparare:

Ciocolata se pune la topit, la bain-marie. După ce s-a răcit uşor, se toarnă cu lingura mici decoraţiuni, pe o hârtie de pergament.

Se dau la frigider să se întărească.

In pahare se repartizează gemul. Apoi se mărunţesc biscuiţii şi se adaugă. Brânza mascarpone se bate cu zahărul şi apoi se adaugă scorţişoara. Se pune în pahare, peste biscuiţi.

Când decoraţiunile din ciocolată s-au întărit, se adaugă în pahare şi se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.