Deliciu parizian

Printeaza

Deliciu parizian din: unt, zahar, migdale, ciocolata.

Ingrediente:Deliciu_parizian

  • 250 g unt
  • 250 g zahăr pudră
  • 125 g migdale
  • 100 g ciocolată amăruie

 

Mod de preparare:

Decojeşte migdalele şi zdrobeşte-le cu sucitorul. Bate untul cu zahărul până devine cremos. Adaugă apoi migdalele zdrobite şi ciocolata topită la bain-marie, după care amestecă energic.

Compoziţia astfel obţinută toarn-o în forme pentru şarlotă sau in cănuţe umezite cu apă rece. Lasă la rece cel puţin 2 ore.

Incinte de a turna crema de ciocolată, tapetează pereţii formei cu pişcoturi stropite cu puţin rom sau cafea.

Deliciu parizian

Deliciu_parizian

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.