Deliciu cu prune si fulgi de migdale

Printeaza

Deliciu cu prune si fulgi de migdale din: prune, margarina, zahar, faina, oua, zahar vanilat, praf de copt, fulgi de migdale, sare.

Deliciu_cu_prune_si_fulgi_de_migdale

Ingrediente:

  • 500 g prune
  • 250 g margarina
  • 250 g zahăr
  • 250 g faina
  • 4 ouă
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • fulgi de migdale
  • sare

Mod de preparare:

Indepărtează sâmburii şi taie pru­nele în felii, presară puţin zahăr şi lasă-le să se scurgă, într-un castron, pune margarina zahărul, zahărul vanilat şi un praf de sare.

Mixează până se topeşte zahărul şi obţii o cremă spumoasă.

Adaugă gălbenuşurile, unul câte unul, amestecând mereu. încorpo­rează făina amestecată cu praful de copt.

La final, adaugă albuşurile bă­tute spumă. Toarnă trei sferturi din compoziţie şi aşază deasupra feliile de prune.

Pune restul de compoziţie şi câţiva fulgi de migdale. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40-45 de minute.

Deliciu cu prune si fulgi de migdale

Deliciu_cu_prune_si_fulgi_de_migdale

Pofta buna!

 

 

 

Cheesecake Fără Coacere cu Pepene Galben: Un Deliciu Aromat

Piure de Castane: Deliciu Vanilat si Dulce

 

Cozonac Unguresc: Kürtőskalács – Deliciul Unguresc cu Zahăr și Nuci

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.