Deliciu cu piscoturi

Printeaza

Deliciu cu piscoturi din: piscoturi, galbanusuri, zahar, lapte,unt, cacao, smantana.

Ingrediente:Deliciu_cu_piscoturi

  • 600 g pişcoturi
  • 6 gălbenuşuri
  • 200g zahăr
  • 70 ml lapte
  • 300g unt
  • 30 g cacao
  • 300 g smântână 30% grăsime

 

Mod de preparare:

Pentru cremă, baţi gălbenuşu­rile cu jumătate din cantitatea de zahăr aproximativ 10 minute, apoi adaugi laptele. Compoziţia o pui pe baie de aburi şi o amesteci continuu până se îngroaşă, apoi o laşi să se răcească.

Intre timp mixezi untul ţinut la temperatura camerei pe care-l adaugi, ulterior, la masa de gălbenuşuri. Continui să mixezi, la viteză mică, întreaga compoziţie.

Pentru crema de decor, baţi smântână cu restul de zahăr până se îngroaşă.

Pe un platou pui un strat de pişcoturi pe care-l acoperi cu crema de gălbenuşuri. Continui aşa până epuizezi ingredientele. Decorezi prăjitura cu crema de smântână şi presari cacao pudră. O dai la frigider 5 ore înainte să o serveşti.

 

Deliciu cu piscoturi

Deliciu_cu_piscoturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.