De Revelion

Printeaza

Revelion:

Tocanita_de_vita_cu_ciuperci_06

Reteta zilei: Tocanita de vita cu ciuperci

Tocanita de vita cu ciuperci din: vita, ulei de masline, sare, piper, ciuperci, ceapa, morcovi, telina, cartofi, supa de vita, vin rosu, pasta de tomate, cimbru, rozmarin, dafin. Ingrediente:  2 kg pulpa de vita 3 linguri ulei de măsline 1/2 linguriță sare 1/4 lingurita piper negru proaspăt măcinat 500gr ciuperci feliate 1 ceapa, curatat si […]

Prajitura_de_casa_cu_gem_de_capsuni_04

Reteta zilei: Prajitura de casa cu gem de capsuni

Prajitura de casa cu gem de capsuni din: unt, faina, ovaz, zahar, gem de capsuni. Ingrediente:  1½ ceasca unt 2 cani faina 1 cană de ovăz 2 cani de zahar 2 cesti gem de capsuni Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 170C. Ungeti o tava cu ulei. Într-un blender procesati 1 ceasca de unt, 1⅔ […]

Tarte_cu_capsuni_si_aluat_de_migdale_05

Reteta zilei: Tarte cu capsuni si aluat de migdale

Tarte cu capsuni si aluat de migdale din: curmale, migdale, lapte de cocos, zmeura, capsuni. Ingrediente:  12-14 curmale ¼ ceasca migdale 1 cutie lapte de cocos ¼ ceasca zmeura ¼ cană de căpșuni, felii Mod de preparare: Pregatiti ingredientele. Într-un blender adaugati curmalele și migdale si procesati. Pastrati deoparte. In 2 tavi mici adaugati hartie […]

Oua umplute cu pasta de macrou

Reteta zilei: Oua umplute cu aroma de curry

Oua umplute cu aroma de curry din: sare, oua, iaurt, mustar dijon, otet alb, praf de curry, praf de mustar, piper cayenne, boia, arpagic. Ingrediente:  1 lingura, plus 1/4-1/2 lingurita sare 6 oua 1/3 ceasca iaurt 2 lingurite de mustar Dijon 1 lingurita otet alb 3/4 lingurita praf de curry 1/4 linguriță praf de muștar […]

Salata_de_fenicul_si_portocale_05

Reteta zilei: Salata de fenicul si portocale

Salata de fenicul si portocale din: portocale, minole, mandarine, portocala rosie, fenicul, avocado, ceapa, ulei de masline, otet, miere, sare, piper, menta. Ingrediente:  3 portocale 2 minnole 3 mandarine 1 portocala rosie ½ bulb de fenicul, feliat foarte subțire 1 avocado, decojit, fără sâmburi și tăiat ½ ceapa, decojita și tăiata felii subțiri ⅓ ceașcă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.