Cuscus cu tocanita de porc

Printeaza

O reteta delicioasa de cuscus cu tocanita de porc din: praz, ardei gras, ceapa, ulei sa masline, sare, piper, zahar, cuscus, muschi de porc si parmezan.

Ingrediente:Cuscus cu tocanita de porc

  • 1 fir praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras portocaliu
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 300 g cuscus (instant)
  • 5-6 felii de muschi de porc (500 g)
  • 2 linguri parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se taie firul de praz în două pe lung şi se taie fâşii. Se curăţă ardeii graşi şi se taie cuburi. Ceapa se toacă şi se căleşte în 2 linguri ulei încins.

Se adaugă legumele şi 3 linguri apă; se acoperă cu un capac şi se înăbuşă 10 min.; se condimentează cu sare, piper şi 1 praf zahăr.

Se opăreşte cuşcuşul cu apă cu sare, clocotită, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se înmoaie 5 min.

Carnea se taie cuburi; se prăjesc în 2 linguri de ulei încins şi se amestecă împreună cu legumele; se lasă să se pătrundă cca 2 min.

Se fărâmiţează cuşcuşul cu furculiţa şi se serveşte alături de amestecul de carne şi legume. Se presară parmezan.

Cuscus cu tocanita de porc

Cuscus cu tocanita de porc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocanita de porc cu cuscus

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.