Cuscus cu legume si piept de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de cuscus cu legume si piept de curcan din: piept de curcan, morcovi, supa de pasare, mazare, cuscus, unt, sare si piper.

Ingrediente:Cuscus cu legume si piept de curcan

  • 280 g piept de curcan
  • 2 morcovi
  • 600 ml supa de pasare
  • mazare congelata
  • cuscus
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi. Se taie cubulete morcovii. Se da la fiert supa de pui, se adauga cuburile de carne si de morcovi si mazarea congelata.

Totul se fierbe la foc moale circa 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga cuscusul si se lasa sa se umfle circa 10 minute, conform indicatiilor de pe ambalak.

Inainte de servire, se amesteca folosind o furculita; se inglobeaza untul si se condimenteaza cu sare si piper.

Cuscus cu legume si piept de curcan

Cuscus cu legume si piept de curcan

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.