Cuscus cu verdeturi

Printeaza

Cuscus cu verdeturi din: cuscus, patrunjel verde, marar verde, ceapa verde, usturoi verde, chives, unt, sare, piper alb, vin alb, rosii cherry.

Ingrediente:Cuscus_cu_verdeturi

  • 400 g cuscus
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura chives
  • 100 g unt
  • sare
  • piper alb macinat
  • 250 ml vin alb
  • cateva rosioare cherry pentru decor

 

Mod de preparare:

Cureti si speli verdeturile, apoi le maruntesti cat mai fin cu ajutorul blenderului. Pui la fiert vinul cu 1 litru de apa, sare si piper, iar cand clocoteste, adaugi verdeturile tocate si untul.

Dupa ce s-a topit tot untul, pui amestecul peste cuscus si acoperi vasul, pe care ll lasi la cald. In 30 de minute cuscusul se umfla cu lichidul. Inainte de servire, ornezi fiecare portie cu fire delicate de chives si cu rosioare cherry.

Cuscus cu verdeturi

Cuscus_cu_verdeturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.