Cuscus cu pui si legume picante

Printeaza

Cuscus cu pui si legume picante din: cuşcuş, piept de pui, boabe de porumb, dovlecel, ardei capia, morcov, porumb, pudra de chili, pătrunjel verde, cimbru verde, sare de mare.

Cuscus_cu_pui_si_legume_picante

Ingrediente:

  • 200 g cuşcuş
  • 100 g piept de pui
  • 70 g boabe de porumb
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • 70 g porumb
  • pudră de chili
  • câteva fire de pătrunjel verde
  • cimbru verde
  • sare de mare

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui şi îl tai în cubuleţcj. Cureţi legumele, după care le speli şi le tai după dorinţă, în bastonaşe, cubuleţe ori fâşii.

Intr-o tigaie încinsă, căleşti pieptul de pui, pre­sari pudra de chili şi ames­teci uşor, ca să se rume­nească pe toate părţile.

Adaugi legumele, boabele de porumb scurse, cimbru, sare de mare şi continui fierberea îrţ vasul parţial acoperit, pentru aproxima­tiv 5 minute.

Intr-o altă cratiţă, rumeneşti puţin boabele ‘de cuşcuş, apoi stingi cu 200 ml apă fierbinte, sărezi după gust şi laşi să fiarbă la foc mic.

Presari pătrunjel şi serveşti preparatul alături de pui şi legumele picante. Poţi să pregăteşti acest prepa­rat acasă şi să-l serveşti ca garnitură la fripturi la grătar sau îl poţi pregăti în camping.

Cuscus cu pui si legume picante

Cuscus_cu_pui_si_legume_picante

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.