Cuscus cu legume si patrunjel

Printeaza

Cuscus cu legume si patrunjel din: cuscus, rosii, castravete, patrunjel, lamai, ardei rosu, ardei galben, ulei de masline.

Ingrediente:Cuscus_cu_legume_si_patrunjel

  • 250gr cuscus
  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 2 lamai
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Cuscusul se pune intr-un castron mare, se toarna apa clocotita, , se acopera cu folie de aluminiu si se lasa sa se umfle timp de 10 minute.

Dupa 10 minute amestecati cu o lingura. Se curata de seminte rosiile si castravetele, apoi se taie cubulete mici.

Se amesteca legumele cu cususul, se adauga lamaie, uleiul, patrunjel tocat, se amesteca si se da la rece.

Se serveste dupa 1 ora.

Cuscus cu legume si patrunjel

Cuscus_cu_legume_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.