Cuscus cu legume si busuioc

Printeaza

Cuscus cu legume si busuioc din: ardei, cuscus, fasole, rosii, ciuperci, ulei, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Cuscus_cu_legume_si_busuioc

  • 3 ardei graşi de culori diferite
  • 200 g fasole păstăi
  • 6-8 roşii mici
  • 2 ciuperci mari
  • o lingură ulei
  • 150 g cuşcuş
  • puţin busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ardeii spălaţi se pun la copt şi apoi se presară cu sare şi se lasă 10 minute. Fasolea se gustă şi se fierbe dacă este cazul, apoi se scurge bine.

Ardeii curăţaţi se pun la călit în ulei, alături de ciupercile taiate felii. Se adaugă şi fasolea. Se fierbe apa pentru cuşcuş şi acesta se prepară conform indicaţiilor de pe cutie.

Ardeii, ciupercile şi fasolea se presară cu sare, piper şi se pun alături de cuşcuş. Se pun roşiile tăiate, se adaugă busuiocul şi se serveşte.

Cuscus cu legume si busuioc

Cuscus_cu_legume_si_busuioc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.