Curry vegetarian cu rosii

Printeaza

Curry vegetarian cu rosii din: ulei de floarea soarelui, chimen, ceapa, garam masala, turmeric, ghimbir, usturoi, pasta de rosii, vanata, cartofi, conopida, rosii, zahar, coriandru.

Ingrediente:Curry_vegetarian_cu_rosii

  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita chimen
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingurita garam masala
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1 lingurita ghimbir razuit
  • 1 lingurita usturoi zdrobit
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 200 g vanata, taiata in sferturi
  • 350 g cartofi, taiati cuburi
  • 200 g conopida, desfacuta buchetele
  • o mana de rosii mici
  • 1/2 lingurita zahar
  • o mana de coriandru proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Intr-un vas pe foc încinge uleiul şi prăjeşte chimenul. De îndată ce se rumeneşte adaugă ceapa şi prăjeşte până când se rumeneşte bine. Adaugă condimentele, ghimbirul, usturoiul, pasta de roşii, vânătă şi cartofii. Prăjeşte până când se rumenesc.

Stinge cu 400 ml apă clocotindă, amestecă şi fierbe înăbuşit 10 min apoi adaugă conopida, roşiile, zahărul şi un praf de sare şi piper Fierbe 5 min; serveşte presărat cu coriandru proaspăt tocat.

Curry vegetarian cu rosii

Curry_vegetarian_cu_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.