Curry de morcov cu naut si menta

Printeaza

Curry de morcov cu naut si menta din: morcovi, ulei, pastă de curry roşu, boabe de muştar negru, lemongrass, supă de legume, lapte de cocos, boabe de năut din conservă, suc de limette, sare, menta.

Ingrediente:Curry_de_morcov_cu_naut_si_menta

  • 600 g morcovi
  • 1/2 lingură ulei
  • 2 linguri pastă de curry roşu
  • 1 linguriţă boabe de muştar negru
  • 5 cm lemongrass
  • 200 ml supă de legume
  • 1 conservă mare lapte de cocos
  • 500 g boabe de năut din conservă
  • suc de limette
  • sare
  • 2 linguri mentă tocată

Mod de preparare:

Se taie cuburi morcovul şi se prăjeşte în ulei într-o tigaie adâncă; se înglobează pasta de curry şi seminţele de muştar. Se adaugă lemongrass şi se toarnă supa. Se aşază ca­pacul şi se fierbe până ce se înmoaie morcovul.

Se toarnă laptele de cocos şi se adaugă boabele de năut scurse. Se dau în clocot, se iau de pe foc şi se condimentează cu suc de lămâie şi eventual sare. înainte de servire, se presară frunze de mentă.

Curry de morcov cu naut si menta

Curry_de_morcov_cu_naut_si_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.