Curcan cu sunca si parmezan

Printeaza

Curcan cu sunca si parmezan din: carne de curcan, sunca, sare, parmezan, unt, faina, piper.

Ingrediente:Curcan_cu_sunca_si_parmezan

  • 4 bucati carne de curcan (copane sau piept)
  • 4 felii sunca cruda, preferabil de Parma
  • sare
  • cateva felii subtiri de parmezan
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • piper

 

Mod de preparare:

Baţi feliile de carne cu bătătorul pentru şniţele, le presari cu sare şi piper, apoi le treci prin puţină făină şi le rumeneşti puţin, pe ambele părţi, într-o tigaie cu unt încins.

Laşi focul mic şi, pe fie­care bucată de carne, aşezi câte o felie de şuncă şi câte o felioară de caşcaval.

Acoperi tigaia cu capacul şi laşi să se pre­pare la foc mic timp de câteva minute, până când caşcavalul începe să se topească.

Serveşti imediat prepa­ratul, alături de o salată de ceapă roşie, tăiată julien, gratinată înainte cu puţin unt, sau garniseşti cu feli­oare subţiri de portocale.

Curcan cu sunca si parmezan

Curcan_cu_sunca_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.