Curcan cu sos

Printeaza

Curcan cu sos din: piept de curcan, smantana, unt, broccoli, sare, piper, rosii cherry, frunze de salata verde.

Ingrediente:Curcan cu sos

  • 4 felii piept de curcan
  • 250 ml smantana de gatit
  • 100 g unt
  • 300 g broccoli
  • sare
  • piper
  • 4 rosii cherry
  • frunze de salata verde

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, se pune untul la topit şi se prăjesc feliile de carne de curcan spălate şi uscate în prealabil.

După ce s-au rumenit frumos bucăţile de carne, se scot pe o farfurie tapetată cu hârtie absorbantă şi, în tigaie, se pune smântână.

Se lasă la fiert până ce se îngroaşă şi se potriveşte gustul de sare si piper.

Intre timp, se fierbe broccoli şi, după scurgere, se aşază pe farfurie alături de carne, roşii şi salată.

Se aduc la masă cu sosul de smântână deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.