Curcan cu prune

Printeaza

O reteta de curcan cu prune din: cartofi, sare, foi de dafin, pulpe superioare de curcan, prune uscate, unt, ulei de rapita si supa.

Ingrediente:Curcan cu prune

  • 500 g cartofi mici
  • sare
  • cca. 15 foi de dafin
  • 1 kg pulpe superioare de curcan fără os
  • piper
  • 200 g prune uscate
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei de rapiţă
  • 200 ml supă

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii. Fierbeţi-i cca. 7 minute în apă cu sare, scurgeţi-i, crestaţi-i şi introduceţi câte o foaie de dafin. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet, săraţi-o şi piperaţi-o. Tăiaţi prunele mărunt.

Presăraţi-le peste carne împreună cu untul tăiat fulgi. Rulaţi carnea, legaţi-o şi prăjiţi-o în ulei. Presăraţi cartofii în jurul ruladei, turnaţi supa şi daţi cca. 45 min. la cuptor. Adăugaţi la garnitură şi fasole verde.

Curcan cu prune

Curcan cu prune

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.