Cupe cu tofu şi cuşcuş

Printeaza

Cupe cu tofu şi cuşcuş

Cupe cu tofu şi cuşcuş

Ingrediente:

  • 400 g cuşcuş
  • 250 g brânză tofu
  • o ceapă albă
  • o ceapă roşie
  • un ardei capia
  • o portocală
  • un ou
  • 50 g seminţe de susan
  • ulei de măsline
  • pudră de curry
  • sare, piper
  • mărar
  • pătrunjel
  • seminţe de dovleac
  • seminţe de floarea-soarelui

Preparare:

Brânza tofu se taie în cuburi, se trece prin oul bătut şi prin seminţele de susan. Se prăjesc în ulei încins, se scot cu o spumieră şi se aşază pe un şervet absorbant. Ceapa albă şi ceapa roşie se curăţă de foi, se spală şi se taie în cubuleţe.

Usturoiul se curăţă de foi, se pisează şi se amestecă bine cu puţin ulei ca să nu se oxideze. Ardeiul capia se spală, se curăţă de seminţe şi se pune lângă ceapă. Portocala se spală, se presează ca să se obţină sucul şi se toarnă într-un pahar.

Cuşcuşul se opăreşte cu apă fierbinte, se amestecă bine cu sucul de portocală, legumele şi pătrunjelul, toate tocate mărunt. Se adaugă brânza tofu prăjită şi un vârf de cuţit de pudră de curry, se amestecă şi se serveşte imediat.

Cupe cu tofu şi cuşcuş.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.