Cupcakes cu frisca

Printeaza

Cupcakes cu frisca din: oua, fiana, unt, ciocolata neagra, zahar pudra, lapte, praf de copt, frisca, fructe.

Ingrediente:Cupcakes_cu_frisca

pentru aluat:

  • 2 oua
  • 125 g faina
  • 80 g unt
  • 75 g ciocolata neagra
  • 70 g zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • un plic praf de copt

pentru servit:

  • 250 ml frisca lichida
  • fructe

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se rupe ciocolata bucăţi şi se topeşte la bain- marie, amestecând. Se mixează untul moale şi zahărul, se adaugă ouăle, unul după celălalt, şi apoi ciocolata topită. Se amestecă bine şi se pune făina în ploaie, amestecată în prealabil cu praful de copt.

După mixare se adaugă laptele şi se amestecă pentru a obţine un aluat omogen. Se toarnă în formele de copt şi se lasă la cuptor 20 de mi­nute. Apoi, se lasă să se răcească în totalitate. Pentru servit, se bate frişca rece şi se aşază deasupra brioşelor.

Cupcakes cu frisca

Cupcakes_cu_frisca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.