Cupcakes cu ciocolată si bombonele

Printeaza

Cupcakes cu ciocolată si bombonele din: oua, faina, unt, ciocolata neagra, zahar pudra, lapte, ciocolata neagra, unt, bombonele.

Ingrediente:Cupcakes_cu_ciocolata_si_bombonele

pentru aluat:

  • 2 oua
  • 125 g faina
  • 80 g unt moale
  • 75 g ciocolata neagra
  • 70 g zahar pudra
  • 60 ml lapte

pentru crema:

  • 150 g ciocolata neagra
  • 45 g unt

pentru decor:

  • bombonele

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se pune ciocolata ruptă bucăţi la bain- maie şi se topeşte. Se freacă untul cu zahărul până ce amesteculse albeşte si se adaugă ouăle, unul după altul. Se bat apoi ăi mixerul. Se adaugă ciocolata topită, se amestecă si se pune făina. Se amestecă, se toarnă laptele si iar se amestecă.

Se pune aluatul în forme de briose si se coc 20 de minute. Se lasă să se răcească în totalitate. Pentru glazură, ciocolata bucăţi si untul se topesc la bain-marie şi se amestecă bine după topire.

Se pune crema într-un poş şi se eliberează mici cantităţi pe fiecare briosă. Se păstrează la rece până la servire. Se ornează cu bombonele.

Cupcakes cu ciocolată si bombonele

Cupcakes_cu_ciocolata_si_bombonele

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.