Cum se taie porcul

Printeaza

Persoana care taie porcul trebuie să fie un măcelar de profesie sau cineva cu experienţă în domeniu, dată fiind complexitatea acestei operaţiuni.

cCum se taie porculiteste si: Taierea, parlirea si oparirea porcului

Este recomandat ca acela care taie porcul să se apuce dimineaţa devreme, astfel ca, până la sfârşitul zilei, tăierea, pârlirea sau opărirea, tranşarea, prepararea etc. să fie făcute în condiţii optime.

Cum se parleste si opareste porcul

După înjunghiere, vasul în care se colectează sângele se introduce sub gâtul porcului, cu atenţie pentru a nu fi răsturnat prin zbaterea acestuia. în vas se pune o lingură de sare şi se amestecă bine, pentru a evita coagularea.

Cum se eviscereaza si transeaza porcul

Apoi se ţine, până la întrebuinţare, într-o încăpere rece. Din sânge se pot pregăti caltaboşi sau sângerete.

Cum se marineaza carnea de porc

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.