Cum se prepară găluştele chinezeşti

Printeaza

Pe o suprafaţă tapetată cu puţină făină, rulaţi foaia de aluat până obţineţi un rulou lung, cu o grosime de aproximativ 2,5 cm. Tăiaţi-l fâşii de 2 cm. Aplatizaţi fiecare bucată cu palma, apoi formaţi un disc subţire, cu diametrul de aproximativ 9 cm.

Puneţi cam o lingură de umplutură în centrul fiecărui disc şi ungeţi cu puţină apă marginile aluatului, apoi uniţi-le, formând o semilună care are umplutura înăuntru. Acum apăsaţi marginile de aluat cu degetele, formând pliuri mici pe margine. Lăsaţi-le deoparte. Repetaţi procesul cu restul de aluat, pentru a forma şi restul de găluşte.

Cum se prepară găluştele chinezeşti

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • galuste chinezesti
  • galuste chinezesti cu carne
  • reteta galuste chinezesti pe abur

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.