Cum se prepara crema cu lapte si oua

Printeaza

Cum se prepara crema cu lapte si oua din: galbenusuri de ou, zahar, faina, lapte, coaja de lamaie si esenta de vanilie.

Ingrediente:

Cum se prepara crema cu lapte si oua

Cum se prepara crema cu lapte si oua

  • 4 galbenusuri de ou
  • 70g zahar
  • 60g faina
  • 500ml litru de lapte
  • coaja de la o lamaie
  • esenta de vanilie

 

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita se pun galbenusurile si ouale si se mixeaza pentru cateva minute. Se adauga faina si se continua mixarea. Se pun apoi coaja de la o lamaie si o esenta de vanilie. Se toarna laptele putin cate putin ca sa nu se formeze cocoloase.

Cum se prepara crema cu lapte si oua

Se fierbe crema la foc moderat pentru cateva minute pana se ingroase amestecand constant cu o lingura de lemn. Eliminati de la caldura si lasati crema cu lapte si oua sa se raceasca inainte sa o folositi la diverse torturi si prajituri.

Cum se prepara crema cu lapte si oua

Aveti aici o reteta delicioasa de bascute cu crema la care puteti folosi crema cu lapte si oua.

Cum se prepara crema cu lapte si oua

Cum se prepara crema cu lapte si oua

Cum se prepara crema cu lapte si oua

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • crema de lapte cu ou
  • crema de lapte si oua
  • crema de oua pentru tort
  • crema cu lapte si oua
  • crema cu oua si lapte
  • crema din galbenus de ou
  • crema cu oua
  • crema cu lapte
  • crema din
  • crema din oua si lapte
Sumar
recipe image
Nume reteta
Cum se prepara crema cu lapte si oua
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

7 comentarii

  1. ah de cand caut crema asta cu lapte si oua, e plin netul de creme cu lapte si oua, dar eu pe asta o caut, asa facea si mama, dar nu mai stiam reteta, multumesc mult 🙂

  2. intr-o cratita se pun galbenusurile si ouale? hehe ai gresit umpicutz…oricum buna reteta…mersi

  3. AlynutzaPitufa

    🙂

  4. AlynutzaPitufa

    ai facut o mica gresala…(intr-o cratita se amesteca galbenusurile cu ouale)..spun doar dak vrei sa corectezi…oricum buna reteta…mersi

  5. angelina sore

    as dori si eu

  6. Albusurile le arunc????Sau le incorporez batute dupa racirea cremei?

  7. am facut si ce delicioasa e

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.