Cum se pregateste carnea de urs

Printeaza

Cum se pregateste carnea de urs

Carnea de urs se prepară la fel ca şi cea de vită. După ce a fost împuşcat, ursul se ţine în blană (fără intestine) timp de 8-10 zile pentru fezandat, apoi se jupoaie. Carnea se tranşează în bucăţi potrivite şi se ţine la marinat într-un baiţ.

Carnea de urs se ţine tot timpul în baiţ, până se consumă, la o temperatură de 8-10 grade Celsius şi se întoarce în fiecare zi, astfel ca bucăţile de la fund să ajungă deasupra şi invers. Lichidul trebuie să o acopere în totalitate.

Cum se pregateste carnea de urs

Cum se pregateste carnea de urs

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cum prepar carnea de urs
  • carne de urs preparare
  • carnea de urs
  • preparate din urs

3 comentarii

  1. Amdreea Miclovici

    Mda, nu am pus carne de urs pe limba, si nici nu cred ca o sa pun vreodata :)))

  2. Mda! Bănuiesc că atunci când ai postat asta pe un site de gastronomie nu ți-ai folosit creierul. Probabil că multe lucruri au fost de nebăgat in gură până acum… Strugurii sunt acri. Savoarea cărnii de urs nu poate fi apreciată decât de cei ce o gusta. În rest, fiind blonda, ești scuzată.
    P.S.
    Când o guști vezi să fie gătită de cineva experimentat! Acum sigur vrei s-o guști…

  3. carnea de urs nu se tine la fezandat. vorbeste unu care manaca cam 2 ursi pe an.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.