Cum se prepara supa-crema de fenicul

Printeaza

Cum se prepara supa-crema de fenicul

Ingrediente:Cum se prepara supa-crema de fenicul

  • 1 tsp fennel seeds , toasted and ground
  • 2 garlic cloves , peeled and chopped
  • 100 g butter
  • 700 g fennel bulbs , sliced
  • 1 ltr chicken stock (approx)
  • 100 ml cream
  • salt and pepper
  • some feathery fennel leaves , reserved for garnishing
  • 1 chopping board
  • 2 knives, 1 large 1 small
  • 1 medium cooking pan with lid
  • 1 wooden spoon
  • 1 spatula
  • 1 electric blender

Cum se prepara supa-crema de fenicul

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. N-am mai mancat supa de fenicul. Merita sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.