Cuiburi de castraveti cu unt de sardele

Printeaza

Cuiburi de castraveti cu unt de sardele din: castraveti, sardele, unt, lamaie, ridiche, sare, piper.

Ingrediente:Cuiburi de castraveti cu unt de sardele

  • 2 castraveti mai mici
  • 25 g sardele (scoase din conserva si scurse bine)
  • 300 g unt
  • 1/2 lamaie
  • cateva felii de ridiche pentru garnisit
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Taiati castravetii (cu coaja) in bucati de circa 3 cm si indepartati usor miezul.Amestecati sardelele scurse cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putina zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Turnati amestecul de unt si sardele intr-un cornet si umpleti cu el cuburile de castraveti, terminand la suprafata cu un decor spritat.

Asezati-le pe un platou, garnisiti-le cu feliute de ridiche si serviti-le ca aperitiv sau ca garnitura langa peste la gratar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.