Cuburi de porc prajite cu scoici albe si cartofi noi

Printeaza

Cuburi de porc prajite cu scoici albe si cartofi noi

Ingrediente:

  • 1.5 kg pulpa de porc
  • 1 kg cartofi noi mici
  • 1 l knorr concentrat de legume
  • 100 g muraturi
  • 500 g scoici
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 15 g mirodenii marinate pentru porc
  • 125 ml suc de lamaie
  • 200 g catei de usturoi
  • 20 g rosmarin proaspat

Mod de preparare:

Taiati pulpa de porc in cuburi mici. Preparati marinata cu vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, frunze de dafin si knorr marinate pentru porc, lasand totul la marinat 20 de minute.

Fierbeti cartofii in apa cu mirodenii. Punet-i de o parte si pastrati-i calzi. Taiati cateii de usturoi in jumatate si rumeniti-i usor in uleiul in care veti praji carnea de porc. Scurgeti carnea de sosul pentru marinare si prajiti-o in ulei de masline, adaugand o parte din sosul pentru marinare si scoicile cand carnea este prajita pe jumatate.

Adaugati si cartofii si lasati pe foc in continuare. Asezati in farfurii, presarati muraturile taiate mare si putin rosmarin. Serviti cu sosul ramas in vas.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Porc cu scoici?! Hmm, suna interesant. Merita incercat 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.