Cuburi de carne cu mazare verde si morcovi

Printeaza

Cuburi de carne cu mazare verde si morcovi din: carne de porc cu slănină, mazăre păstăi, untură de porc, morcovi, sare, vegeta, piper, praz, oua, ghimbir, mălai, vin, ulei de susan.

Ingrediente:Cuburi de carne cu mazare verde si morcovi

  • 200 g carne de porc cu slănină
  • 1 kg mazăre păstăi
  • 1 cană untură de porc
  • 25 g morcovi
  • 1 lin­guriţă rasă sare
  • 1 linguriţă rasă vegeta
  • un vârf de piper
  • 1 lingură cu partea albă a prazului, tăiat mărunt
  • 1 albuş
  • 2 linguriţe ghimbir
  • 1 lingură mălai îndoit cu apă
  • 2 linguri vin
  • puţin ulei de susan

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie în cubuleţe şi se prăjeşte în uleiul bine încins. Se curăţă mazărea şi morcovii, care se taie de mărimea bobului.

Se opăresc, se răcesc sub jetul de apă rece şi se iasă la scurs.

Se amestecă cu carnea prăjită, vegeta, vinul, albuşul de ou şi mălaiul, adăugându-se restul de ingrediente.

Se amestecă bine. Se serveşte stropit cu ulei de susan.

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    nu-mi palce reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.