Cub de zapada – prajitura gustoasa

Printeaza

Cub de zapada din: biscuiti, stafide, fructe, ornamente de ciocolata, rom, unt, frisca, lapte.

 

Ingrediente:Cub_de_zapada

  • 500 g biscuiti
  • 250 g stafide
  • 200 g fructe confiate
  • 200 g ornamente de ciocolată
  • 1 ceşcută rom
  • 3 linguri unt
  • 1 plic de frişcă
  • 1 pahar lapte

 

Mod de preparare:

Pui stafidele la înmuiat în rom. Amesteci biscuiţii daţi prin maşina de tocat cu untul, apoi adaugi stafidele înmuiate, fructele confiate tăiate cubuleţe şi ornamentele de ciocolată.

Omogenizezi bine, apoi aşezi compoziţia într-un vas (formă, tavă) pătrat şi presezi bine. Răstorni cubul pe un platou sau pe o farfurie.

Prepari praful de frişcă conform instructiunilor de pe plic. Imbraci cubul într-un strat gros de frişcă şi apoi, cu o coadă de lingură, faci moţuri.

Dai cubul la rece pentru cel puţin o oră, după care îl poţi servi.

Cub de zapada

Cub_de_zapada

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.