Crutoane din chifle prajite pentru supa

Printeaza

Crutoane din chifle prajite pentru supa din: chiflele sau pâinea albă, ulei.

Crutoane din chifle prajite pentru supa

Ingrediente:

  • chiflele sau pâinea albă
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Chiflele sau pâinea albă se taie cubuleţe care se prăjesc în cuptor sau în cratiţă, uscate sau cu puţin ulei, până se ru­menesc. Dacă se prăjesc în grăsime, se întorc cu lopăţica.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.