Cruşon de pepene galben

Printeaza

Cruşon de pepene galben

Ingrediente:Cruşon de pepene galben

  • 1 pepene galben de 2-3 kg
  • 300 g zahăr
  • 200 ml rom
  • 1 l vin

 

Mod de preparare:

Tai pepenele în cuburi mici şi le phi într-un castron. După 30 de minute, peste bucăţile de pepene torni 1/4 l vin.

După alte câteva minute adaugi romul şi restul de vin. Dai vasul la rece, amesteci bine şi serveşti cruşonul cu sifon. La fel vei pregăti cruşonul din piersici şi caise.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.