Crostini cu pesto de mazare si menta

Printeaza

Crostini cu pesto de mazare si menta din: mazăre, frunze de mentă, ulei, ulei de măsline, parmezan, zeama de lamaie, sare de mare, piper negru macinat.

Crostini_cu_pesto_de_mazare_si_menta

Ingrediente:

  • 200 g mazăre
  • 4 frunze de mentă
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 3 linguri de parmezan
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • sare de mare
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Fierbe mazărea în apă cu sare în care ai adaugt frunzele de menta. După ce a fiert, scurge mazărea şi trece-o printr-un jet de apa rece, ca  să-şi păstreze culoarea.

Pune într-un blender mazarea, uleiul, zeama de lămâie, parmezanul şi uleiul de măsline. Paseaza pana se transforma intr-o pastă.

Condimentează cu sare şi piper. Serveste pe felii de paine prajita, cu  frunze de rucola crenguţe de mărar şi ridiche.

Crostini cu pesto de mazare si menta

Crostini_cu_pesto_de_mazare_si_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.