Crochete din mamaliga cu ciuperci

Printeaza

Crochete din mamaliga cu ciuperci din: mamaliga, ciuperci, sunca, ficatei de pui, sos alb, cascaval, ou, pesmet, unt.

Ingrediente:Crochete din mamaliga cu ciuperci

  • 0 mămăligă moale
  • 12 ciuperci
  • 100 g şuncă tocată
  • 3 ficăţei de pasăre
  • 100 ml sos alb
  • 2 linguri caşcaval ras
  • ou
  • pesmet
  • unt

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte o mămăliguţă moale; se face o tocăniţă din ciuperci bine scăzute, şuncă şi ficăţei de pasăre tocaţi. Se face un sos alb, bine legat. Acesta, după ce s-a răcorit, se amestecă în tocană.

Se presară pe masa de aluat caşcaval ras, se întinde tocana şi se modelează gogoşele. Se ia din mămăliguţă caldă, cu lingura, câte o bucată, se face o adâncitură în care se pune gogoşica de tocană, se înveleşte şi se modelează gogoşica.

Gogoşelele astfel făcute se dau prin ou şi pesmet şi se prăjesc în unt sau untdelemn încins. Se servesc calde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.