Crochete din cartofi cu branza de vaci

Printeaza

Crochete din cartofi cu branza de vaci

Ingrediente:Crochete din cartofi cu branza de vaci

  • 200 g piure de cartofi
  • 500 g brânză de vaci
  • 2 ouă
  • 1 lingură de margarină
  • 300–350 g făină albă
  • 1 praf de copt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se frământă toate la un loc, iar cu mâna unsă cu ulei modelăm crochetele şi le prăjim în ulei pe ambele părţi.

Se servesc cu smântânăşi zahăr, cu lapte acru, la bere, ca şi garnitură la tocăniţe din carne cu sos, la gulaş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.