Crochete de cascaval in pesmet

Printeaza

Crochete de cascaval in pesmet din: cascaval, faina, unt, lapte, pesmet, sare.

Ingrediente:Crochete de cascaval in pesmet

  • 100 g caşcaval ras
  • 120 g + 2-3 linguri făină
  • 70 g unt
  • 250 ml lapte
  • 2 ouă pesmet
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul, se adaugă făina, se lasă câteva secunde, se adaugă laptele şi se lasă pe foc până se obţine o cremă groasă.

Se pun caşcavalul ras, un praf de sare, se trage de pe foc şi se adaugă 2 gălbenuşuri. Se amestecă, se lasă la răcit şi se pune la frigider pentru o oră.

In trei farfurii se pun făina, albuşurile bătute şi pesmet. Din amestecul de la frigider se modelează bile care se trec prin făină, albuşuri bătute şi pesmet.

Se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie şi se coc 20 de minute sau până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.