Crochete de cascaval cu smantana

Printeaza

Crochete de cascaval cu smantana din: lapte integral, parmezan, caşcaval, faina, unt, oua, smantana, sare, piper, nucsoara, ulei, pesmet.

Crochete_de_cascaval_cu_smantana

Ingrediente pentru aluat:

  •  un litru lapte integral
  •  1250 g parmezan
  •  250 g caşcaval
  •  200 g făină
  •  200 g unt
  •  6 gălbenuşuri
  •  100 g smântână
  •  sare
  •  piper
  •  nucşoară

Ingrediente pentru pane:

  •  6 albuşuri
  •  2 linguri ulei
  •  50 ml apă
  •  făină
  •  pesmet

Mod de preparare:

Intr-un vas se amestecă gălbenuşurile cu smântână si se lasă deoparte. Se topeşte untul, se adaugă făină, se amestecă si apoi se toarnă laptele ames­tecând continuu.

Apoi, după ce devine un sos alb gros, se pun brânzeturile date pe râzătoare si se trage de pe foc. Se potriveşte de sare, piper si nucşoară.

Se adaugă compoziţia de gălbenuşuri, se amestecă si, după ce s-a răcorit, se dă la frigider pentru o oră. Se pregăteşte un amestec de albuşuri cu ulei, apă, sare si piper.

Făina si pesmetul se pun într-o farfurie Si apoi, cu lingura, se iau mici cantităti din aluatul de la rece, se trec prin făină, prin amestecul cu albuşuri si pesmet. Se prăjesc în baie de ulei încins.

Crochete de cascaval cu smantana

Crochete_de_cascaval_cu_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.