Crochete  de berbecut

Printeaza

Crochete  de berbecut din: carne de berbec, crab, alune, vin, ceapa, faina, sare, oua, pesmet, ulei.

Ingrediente:Crochete  de berbecut

  • 500 g carne de berbec
  • 1 cutie conservă de crab (crevete)
  • 150 g alune
  • 150 g zarzavat
  • 1 ceapă
  • 3/4 pahar vin
  • 1 /2 lingură fă­ină
  • sare
  • 3 ouă
  • pesmet de casă
  • 30 g ulei
  • 1/2 l supă
  • 300 g ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea de berbec cu zarzavatul, 30 g ulei, vin şi sare. Cand fondul a scăzut, se pune făina şi se mai fierbe cu 1/2 l supă pană formează un sos gros.

Carnea se taie mărunt şi se amestecă cu sosul, cozile de raci tă­iate şi alunele prăjite şi măcinate. Din compoziţia răcită se formează crochetele şi se dau prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Se servesc cu salata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.