Creveti in sos de rosii

Printeaza

Creveti in sos de rosii din: creveti, unt, ulei, tomate, ceapa, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:Creveti in sos de rosii

  • 1 kg creveţi
  • 100 g unt
  • 2 ceşti ulei de măsline
  • 1 cutie mare tomate decojite
  • 1ceapă tocată mărunt
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierb creveţii în puţină apă cu sare, se scurg şi se curăţă. Supa în care au fiert se pune într-un vas pe foc şi se călesc în ea, împreună, ceapa şi roşiile.

Se pun creveţii în tava cuptorului şi se toarnă deasupra sosul şi untul tăiat bucăţele, presărândd-se deasupra cu pătrunjel. Se lasă în cuptor aproximativ o jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.